aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΝέο βίντεο: Σκηνές ντροπής και καραγκιοζιλίκια σε φιλικά στην Κύπρο!

Νέο βίντεο: Σκηνές ντροπής και καραγκιοζιλίκια σε φιλικά στην Κύπρο!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Εκτός από τους δικούς μας φακέλους με τους –κατά 99% στημένους αγώνες- στην Κύπρο έχουμε κι άλλα ωραία, πιο… πικάντικα, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Ο Φάνης Μακρίδης στο Thema αποκάλυψε ότι σε φιλικό αγώνα στη Γεροσκήπου, μεταξύ της ρουμανικής Άστρα και της πολωνικής Πογκόν, έγιναν πράγματα και θαύματα. Άλλο να το διαβάζεις στο χαρτί κι άλλο να το βλέπεις στο βίντεο.

Ο διαιτητής ήθελε σώνει και καλά να σημειωθεί ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Παίκτες, παράγοντες, προπονητές των δύο ομάδων, ακόμη και κάποιοι Κύπριοι οπαδοί που ήταν στην εξέδρα, τρελάθηκαν με τα τερτίπια του διαιτητή. Πέναλτι – τεράστια εφεύρεση στο 43’. Οι παίκτες της Άστρα που κέρδισαν το πέναλτι πήγαν στον διαιτητή και του είπαν ότι δεν υπήρχε παράβαση, αλλά ο ρέφερι στον κόσμο του. Τόσο πολύ εξοργίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που κέρδισε το πέναλτι που ο εκτελεστής πάσαρε στον τερματοφύλακα! «Επανάληψη!» διέταξε ο μυστήριος διαιτητής. Νέα εκτέλεση και ο ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα επιδεικτικά έξω. Κανένας δεν κατάλαβε γιατί ο διαιτητής έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο. Στο  45’+4 νέο πέναλτι υπέρ της άλλης ομάδας αυτή τη φορά! Ο μάγκας εκτελεστής του πέναλτι πήρε φόρα κι έστειλε την μπάλα έξω, στο γάμο του καραγκιόζη!

Όλα αυτά τα «μαγικά» στη Γεροσκήπου, σε κυπριακό έδαφος. Με τη σημείωση ότι η αρμόδια υπηρεσία της UEFA έχει χαρακτηρίσει την εν λόγω αναμέτρηση ως ύποπτη, κατά 99% στημένη σύμφωνα με τους αξιωματούχους της ΚΟΠ.

Το Goal αποκαλύπτει σήμερα κι άλλον έναν ύποπτο φιλικό αγώνα που έγινε στην Κύπρο σε αγώνα της ρωσικής ομάδας FC Ufa. Ο διαιτητής σφυρίζει ανύπαρκτο πέναλτι. Και σε αυτόν τον αγώνα, ο ποδοσφαιριστής που εκτέλεσε το πέναλτι αρνείται να πετύχει ένα «ψεύτικο» γκολ και πασάρει στον τερματοφύλακα! Διαιτητής και βοηθός τρελαίνονται! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας βλέποντας το βίντεο. Διατάζουν επανάληψη, το γκολ επιτυγχάνεται και μάλλον πάει η καρδιά του διαιτητή και του βοηθού στον τόπο της από την αγωνία. Και αυτός ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί από την αρμόδια υπηρεσία της UEFA ως ύποπτος.

Μιλάμε για σκηνές ντροπής. Καραγκιοζιλίκια που ρεζιλεύουν την Κύπρο ως τόπο προετοιμασίας των ξένων ομάδων. 150 χιλιάδες θεάσεις έχει το σχετικό βιντεάκι με εκατοντάδες υποτιμητικά σχόλια. Αλήθεια, δεν είναι καιρός να διερευνήσουμε ποιοι οργανώνουν αυτούς τους αγώνες και ποιοι τους διαιτητεύουν; Οι διωκτικές Αρχές μπορούν να βρουν εύκολα τις ομάδες. Είναι ακόμη στην Κύπρο. Όπως τις βρήκαμε εμείς, μπορεί και η Αστυνομία. Είναι πολύ απλό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ