Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝέo βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης Κύπριων οπαδών σε Ισραηλινούς - Απέτρεψε τα χειρότερα,...

Νέo βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης Κύπριων οπαδών σε Ισραηλινούς – Απέτρεψε τα χειρότερα, λέει η Αστυνομία

Λίγες μόνο ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου οπαδούς της ΑΕΚ Αθηνών από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλάδελφεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας νέο περιστατικό βίας. Αυτή τη φορά στην Κύπρο, σύμφωνα με την σελίδα hooliganscz1999.

Η εν λόγω σελίδα, είναι άλλη μία απ’ αυτές των χούλιγκαν που φυτρώνουν σαν μανιτάρια και δημοσιεύουν με περηφάνια τα… κατορθώματα τους των ανεγκέφαλων οπαδών. Στο βίντεο που δημοσιεύει, λοιπόν, παρουσιάζεται ανθρωποκυνηγητό σε κεντρικό σημείο της Λάρνακας. Στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται: «Η Θύρα 9 επιτέθηκε στους οπαδούς της Μακάμπι». Θυμίζουμε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται σήμερα (9/8, 20:00) στη Λάρνακα με την ΑΕΚ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, αποτράπηκαν τα χειρότερα, καθώς λήφθηκαν μέτρα μετά από ανεπιβεβαίωτη πληροφορία για συγκέντρωση οπαδών κυπριακής ομάδας σε οίκημα συνδέσμου στη Λάρνακα με σκοπό να προκαλέσουν ένταση. Όπως αναφέρουν οι Αρχές, συστάθηκε ομάδα περιπόλων με εννέα οχήματα και συνολικά 18 αστυνομικούς, η παρουσία των οποίων χάλασε τα σχέδια των χούλιγκαν. Πάντως σε νέα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι οπαδοί ήρθαν σε απόσταση αναπνοής στις Φοινικούδες, χωρίς στο σημείο να υπάρχει αστυνομική δύναμη.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομιας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί: «Είχαμε λάβει μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αργά το απόγευμα, για συγκέντρωση οπαδών για να προκαλέσουν επεισόδια με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τα μεσάνυκτα ενημερωθήκαμε ότι μερίδα οπαδών συγκεντρώθηκε σε συγκεκριμένο σημείο. Επενέβη η Αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ανταποκρίθηκε η περιπολία μας στην συγκεκριμένη περιοχή. Έληξε το θέμα αν και συνεχίζουμε τη διερεύνηση. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς φορούσαν κουκούλες και ήταν ξεκάθαρη η πρόθεσή τους. Δεν έγινε το οτιδήποτε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έγινε σύλληψη, είχαν τραπεί σε φυγή και προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τους οπαδούς της άλλης ομάδας. Με τα δεδομένα και την πληροφορία που είχαμε, είναι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ