aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝέο δημοσίευμα για τον Τόνιο και τη Σοσιεδάδ

Νέο δημοσίευμα για τον Τόνιο και τη Σοσιεδάδ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι γνωστό ότι ο Τόνιο Ραμίρες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν μπορεί να επιστρέψει στην Κύπρο και προσπαθεί να βρει ομάδα στην Ισπανία. Πάντως, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σοσιεδάδ εξετάζει εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησής του, καθώς αποχώρησαν από το ρόστερ της δύο τερματοφύλακες.

Βέβαια, για να συναινέσει η ΑΕΚ στην παραχώρησή του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Τόνιο το γνωρίζει και προσπαθεί να βρει ομάδα που θα είναι διατεθειμένη να πληρώσει. Από εκεί και πέρα, ο Τσάβι Ρόκα κινείται για την εξεύρεση βασικού πρωτοκλασάτου πορτιέρο, καθώς και των υπόλοιπων θέσεων που θέλει για να συμπληρώσει το ρόστερ.

Η περίπτωση Σκέμπρι απασχολεί έντονα τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και δεν αποκλείεται να εντατικοποιηθεί η προσπάθειά του για να τον ντύσει στα κιτρινοπράσινα. Πάντως, χθες έγινε ο γάμος του πολυσύνθετου επιθετικού στη Μάλτα και θα παραμείνει σε διακοπές για δύο εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ