aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝέα πρόταση από την ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ για Αρτυματά και όλα πιθανά!

Νέα πρόταση από την ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ για Αρτυματά και όλα πιθανά!

Νέα εξέλιξη προκύπτει στην υπόθεση του Κωστάκη Αρτυματά και το μέλλον του. Το βράδυ του Σαββάτου ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την Ανόρθωση για παραχώρηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή έναντι 80.000 ευρώ. Ο διεθνής μέσος εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου λόγω της παρουσίας του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο των κυανόλευκων.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από την τελευταία ενημέρωση, η ΑΕΚ κατέθεσε νέα πρόταση στους γαλαζοκίτρινους ύψους 120.000 ευρώ, γεγονός που ίσως χαλάσει το deal με την Ανόρθωση. Ο Αρτυματάς βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των κιτρινοπράσινων οι οποίοι πλέον δίνουν τα… ρέστα τους για την απόκτηση του και έτσι αναμένεται να δούμε αν θα προκύψει ανατροπή ή αν ο ποδοσφαιριστής καταλήξει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Σαφώς και θα παίξει ρόλο η επιθυμία του, όμως και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να καλυφθεί οικονομικά.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται εντός των επόμενων ωρών, καθώς η αποστολή των πρωταθλητών για την Αυστρία θα αναχωρήσει αύριο 24/6, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ