aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝέα καριέρα για Ηλία Χαραλάμπους στο Ντουμπάι και στο πλευρό του Κόντη

Νέα καριέρα για Ηλία Χαραλάμπους στο Ντουμπάι και στο πλευρό του Κόντη

Πρόσφατα ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και σημερινός προπονητής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Χατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (εδρεύει στο Ντουμπάι) και ένα περίπου μήνα αφότου πήρε την απόφασή του να αποχωρήσει ευχαριστώντας τους ιδιοκτήτες της ομάδας μέσω Instagram (δείτε εδώ).

Οι διοικούντες τη Χατά έδειξαν τεράστια θέληση να κρατήσουν τον 44χρονο τεχνικό, ανέβασαν σημαντικά την οικονομική προσφορά και εν τέλει τον έπεισαν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Ο Κόντης είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα Εμιράτα, με συνέπεια να υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Ελλαδίτης προπονητής λοιπόν, όχι μόνο συνεχίζει στη Χάτα (δείτε εδώ), αλλά επέλεξε να έχει ως συνεργάτη του τον Ηλία Χαραλάμπους, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Με την εμπειρία που απέκτησε ο Κύπριος προπονητής τα τελευταία χρόνια στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, αλλά και ως υπηρεσιακός για αρκετά ματς στη διακοπείσα σεζόν μετά την απόλυση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και πριν από την πρόσληψη του Νταβίδ Κανέδα, είναι πλέον έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και μαζί με τον Κόντη θα αποτελέσουν το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία της Χάτα.

Μετά από 19 αγώνες στην UAE Gulf League, η Χατά ήταν 13η με 13 βαθμούς, αλλά το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ