aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ναι» στην πρόταση ΑΠΟΕΛ έφεραν τα «όχι» για 14 ομάδες που αυξάνονταν συνεχώς!

«Ναι» στην πρόταση ΑΠΟΕΛ έφεραν τα «όχι» για 14 ομάδες που αυξάνονταν συνεχώς!

Πρωτάθλημα 12 ομάδων τη νέα σεζόν χωρίς απευθείας υποβιβασμό στο τέλος της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος και υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων στη δεύτερη φάση είναι η απόφαση που «σφραγίστηκε» στο Δ.Σ. της ΚΟΠ.

Προηγήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στην οποία διαφάνηκε πως όχι μόνο υπάρχουν οι πέντε ψήφοι για να ανάψει «κόκκινο» στην εισήγηση 10 μελών της Ομοσπονδίας για αλλαγή της προκήρυξης, αλλά το «ρεύμα» προς το «όχι» αυξανόταν συνεχώς. Πέραν της Ανόρθωσης, του Απόλλωνα, της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ αρνητικά θα ψήφιζε και η Πάφος FC που ενωρίτερα ζήτησε δύο γκρουπ των εφτά ομάδων στη δεύτερη φάση για να αποδεχθεί την πρόταση για πρωτάθλημα 14 ομάδων τη νέα σεζόν.

Επιπλέον, αρνητικά διάθεση υπήρχε από τον εκπρόσωπο της Γ’ Κατηγορίας, τον εκπρόσωπο των διαιτητών, ενώ πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι ομάδα που ήταν από τους πρωτεργάτες για το «κίνημα» 14 ομάδων ενημέρωσε τους… πρώην συμμάχους της ότι είναι καλύτερα να μην πάει το αίτημα στο Δ.Σ. της ΚΟΠ!

Έτσι, η συμβιβαστική ή συναινετική λύση του ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα 12 ομάδων τη νέα σεζόν χωρίς απευθείας υποβιβασμό στο τέλος της πρώτης φάσης του φετινού πρωταθλήματος και υποβιβασμό τεσσάρων στο τέλος των πλέι οφ κέρδισε έδαφος και εγκρίθηκε στο Δ.Σ. της ΚΟΠ. Τα δύο γκρουπ θα χωριστούν με έξι ομάδες το πρώτο και οκτώ το δεύτερο. Στην Α’ Κατηγορία θα ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες από τη Β’ Κατηγορία.

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις εδώ: Live: Δεν περνούν οι 14, χωρίς απευθείας υποβιβασμό, έκκληση Κούμα για ενότητα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ