aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝάγκελσμαν κόψε κάτι, οι Κύπριοι μπορούν να διδάξουν

Νάγκελσμαν κόψε κάτι, οι Κύπριοι μπορούν να διδάξουν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοινώθηκε από την Μπαρσελόνα και ο πρώην προπονητής του στην Μπάγερν, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τα πήρε στο κρανίο! «Πώς κάνει η Μπαρτσελόνα μετεγγραφές με τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα;», διερωτήθηκε ο κόουτς της πρωταθλήτριας Γερμανίας και πρόσθεσε: «Δεν έχει πάρει μόνο τον Λεβαντόφσκι και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πώς γίνεται αυτό. Πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που κάνει αυτό το καλοκαίρι μεγάλες μετεγγραφές, χωρίς χρήματα!»

Κόψε κάτι κύριε Νάγκελσμαν για να είμαστε φίλοι. Άκουσε κει η μοναδική ομάδα που κάνει μετεγγραφές χωρίς χρήματα. Στα μέρη μας, Γιούλιαν, οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν μία στο ταμείο και κάνουν τουλάχιστον καμιά δεκαριά μετεγγραφές.

Ο προπονητής της Μπάγερν θεωρεί «περίεργο» και «τρελό» το σενάριο να κάνεις μετεγγραφές χωρίς λεφτά. Οι Κύπριοι παράγοντες θα μπορούσαν να διδάξουν αυτό το… κεφάλαιο στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ