aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝα την Ομόνοια... επιστρέφει! (pics)

Να την Ομόνοια… επιστρέφει! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Επέστρεψε για να μείνει! Η Ομόνοια νίκησε (δίκαια) στο ντέρμπι την ΑΕΚ με 2-1 και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι πράσινοι δεν λύγισαν από τις πολλές απουσίες και με κορυφαίους-σκόρερ τον εξαιρετικό Κατελάρη και τον συγκλονισικό Ντάρμπισαϊρ μείωσε στο -2 από τον ΑΠΟΕΛ και στο -4 από την ΑΕΚ!

Από την άλλη, η πρωτοπόρος και μέχρι πριν από λίγες ώρες αήττητη ΑΕΚ, έμεινε πίσω από πρόσφατες εμφανίσεις της, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου για 60 λεπτά την Ομόνοια και χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ για ανέβει και να δείξει πως θέλει κάτι από το παιχνίδι.

Στο 38′ ο Κατελάρης με κεφαλιά-δυναμίτη άνοιξε το σκορ για τους πράσινους, που εξαργύρωσαν την πολύ καλή απόδοση τους στο πρώτο μέρος. Στο 51′ μία «φωτοβολίδα» του Ακοράν, εκτός περιοχής, έφερε το ματς στα ίσα.

Όμως τρία λεπτά αργότερα ο Χριστοφή θύμησε Τζίμη από τα παλιά, με μία κούρσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Μινιό για το 2-1.


Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδης, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Σοϊλέδης, Κατελάρης, Τουρέ, Μαργκάσα, Κλέιτον (82′ Φυλακτού), Χριστοφή (77′ Σέρινταν), Ντάρμπισαϊρ (90’+3 Νασιμέντο).

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μινιό, Ορτίθ, Μουρίγιο, Μοϊσόφ (80′ Εγγλέζου), Γαρίδο, Λαμπάν (80′ Μπόλιεβιτς), Λαρένα, Ακοράν, Τέτε (68′ Χαραλαμπίδης), Τρισκόφσκι, Άλβες.

Σκόρερ: Κατελάρης 38′, Ντάρμπισαϊρ 54′ / Ακοράν 51′

Κίτρινες: Κωνσταντινίδης / Γαρίδο

Αποβολές: –

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

4ος: Μασιάς Δημήτρης

Παρατηρητής: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ