aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝα φάτε, να πιείτε και να απολαύσετε ματσάρες! (πρόγραμμα)

Να φάτε, να πιείτε και να απολαύσετε ματσάρες! (πρόγραμμα)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, 10 ομάδες (κι άλλες τόσες αύριο) ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κοινό μυστικό εδώ και πολλά χρόνια ότι το χρήμα υπερτερεί της δόξας στις περισσότερες περιπτώσεις, αφού πρόκειται για το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από την είσοδο στους ομίλους και τα εγγυημένα έσοδα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως η Λίβερπουλ που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στη διοργάνωση των πρωταθλητών, όμως τα όνειρά της απειλούνται από τη Χόφενχαϊμ. Εκτός από το ματς των «κόκκινων», μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ζευγάρι Νάπολι-Νις, ενώ αρκετές πιθανότητες για πρόκριση συγκεντρώνει ο ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας.

Οπόταν, μετά το φαΐ και το πιοτό, κάτσετε αναπαυτικά στους καναπέδες σας ή στις καφετέριες και απολαύστε ματσάρες! Και να μην ξεχνάμε κάτι: Εμείς που σήμερα εγαζόμαστε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, θα σας ενημερώνουμε εκτενώς μέσω της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ που αρχίζουν σήμερα, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τα κανάλια στα οποία θα προβληθούν οι αναμετρήσεις:

ΣΗΜΕΡΑ

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Κοπεγχάγη (Δανία) 19:00

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 21:45

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 21:45

Χόφενχαϊμ (Γερμανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 21:45

Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Στεάουα (Ρουμανία) 21:45

ΑΥΡΙΟ 

Ολυμπιακός-Ριέκα (Κροατία) 21:45

Σέλτικ (Σκωτία)-Αστάνα (Καζακστάν) 21:45

Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ)-Μάριμπορ (Σλοβενία) 21:45

Νάπολι (Ιταλία)-Νις (Γαλλία) 21:45

Μπασάκσεχιρ (Τουρκία)-Σεβίλλη (Ισπανία) 21:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ