aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, θέλουμε να πάμε μακριά» (pics & vid)

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, θέλουμε να πάμε μακριά» (pics & vid)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φολγκόρε του Σαν Μαρίνο στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν και είναι σημαντικό για μας. Για μένα είναι πολύ σημαντικό βήμα που έρχομαι στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι και τη φετινή σεζόν, για να πάμε πολύ μακριά. Είναι σημαντική ομάδα που πέτυχε πολλά τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος για να νικήσουμε πρέπει να έχουμε καλή απόδοση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τις φιλοδοξίες του ιδίου και της ομάδας, καθώς και για την πίεση:

«Η τελευταία σεζόν ήταν εξαιρετική και είναι δύσκολο να κάνουμε το ίδιο ή να βελτιωθούμε, όμως, είμαστε φιλόδοξοι σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα, όπως αύριο το αυριανό παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Η ομάδα έχει κάνει εξαιρετικές χρονιές τα τελευταία χρόνια και ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά. Όμως, συνεχίζουμε για περισσότερες επιτυχίες, κοιτάμε μπροστά, η ομάδα μεγαλώνει, ενώ και το γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο».

Ακολούθως είπε πως παρότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα, είναι αισιόδοξος: «Μπορεί να είμαι μόνο τρεις μέρες εδώ, αλλά η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά. Είμαι αισιόδοξος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο αυριανό παιχνίδι. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Να πετύχουμε ένα ή και πολλά γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα στη ρεβάνς».

Καταλήγοντας είπε πως έχει ήδη σε μεγάλο βαθμό στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ενώ για τον Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς πρόσθεσε πως «είναι καλύτερα μετά την επέμβασή του, όμως μάλλον δεν θα είναι έτοιμος για το ματς. Θα δούμε στη προπόνηση».

«Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι και πιο συμπαγείς»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός Νταβίντ Καταλά ο οποίος ανέφερε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία να αγωνιστούμε είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μόνο το αυριανό παιχνίδι υπάρχει στη σκέψη μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα υπάρχει προοπτική όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό και στη συνέχεια θα δούμε. Στα τέλη της σεζόν είχαμε κάποιες περισσότερες μέρες. Φέτος δουλέψαμε όλοι μαζί ένα μήνα και είμαστε συμπαγείς, όχι όπως πέρσι που δεν ήμασταν τόσο με την Μπορντό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ