aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜυτίδης: Στη Λεμεσό αναζητώντας τον προ τριετίας εαυτό του

Μυτίδης: Στη Λεμεσό αναζητώντας τον προ τριετίας εαυτό του

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της μετεγγραφής του Νέστορα Μυτίδη στην ΑΕΛ. Ο Κύπριος επιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού και σύντομα αναμένεται το «φιρμάνι» ανακοίνωσής του.

Ο 27χρονος επιθετικός ευελπιστεί στην ΑΕΛ να πάρει την ώθηση και τις ευκαιρίες για να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπο του από νεαρή ηλικία, εντούτοις δεν δικαίωσε στην πορεία.

Ο Μυτίδης εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε την τριετία 2013-16 στην ΑΕΚ με την μετεγγραφή στην Ρόντα. Στην Ολλανδία έκατσε ένα χρόνο μετρώντας 16 συμμετοχές (οκτώ ως βασικός), σκοράροντας μόλις ένα γκολ. Ακολούθως επέστρεψε στην ΑΕΚ, χωρίς να καταφέρει να εδραιωθεί στο αρχικό σχήμα και τον Ιανουάριο του 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στην Κέρκυρα (12-0 γκολ).

Ο Νέστορας Μυτίδης επέλεξε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, όπου ο ανταγωνισμός θα ήταν πολύ μεγάλος με τους Τολεμές και Γιάννου στο ρόστερ και ευελπιστεί ότι στην ΑΕΛ θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς ο Κέρκεζ πιστεύει στο ταλέντο του. Άλλωστε ο Βόσνιος τεχνικός ήταν αυτός που έπεισε τον Μυτίδη να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Από τη σεζόν 2014/15 ο Μυτίδης δεν πέτυχε περισσότερα από τρία γκολ σε μια σεζόν και η πορεία του στην ομάδα της Λεμεσού θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ