aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜυλωνάς: «Oμόφωνη απόφαση, το μέτρο θα ισχύει σε όλα τα παιχνίδια»

Μυλωνάς: «Oμόφωνη απόφαση, το μέτρο θα ισχύει σε όλα τα παιχνίδια»

TΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στον Active (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Passing Game» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/12) ο Ανθούλης Μυλωνάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα μέτρα της ΚΟΠ για την καταστολή της βίας.

Η ΚΟΠ… έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά

Ανάμεσα σε άλλα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ, είπε:

«Στο τραπέζι είχαν τεθεί χθες διάφορες θέσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Στο παρόν στάδιο αυτή κρίθηκε ότι είναι η πιο σωστή απόφαση απ΄όλες και θα προχωρήσουμε με αυτήν. Λήφθηκε ομόφωνα από όλα τα παρόντα μέλη της Ε.Ε. Υπό τις περιστάσεις αυτή η θέση ήταν η καλύτερη για να προχωρήσουμε».

Πρωτότυπο μέτρο από την ΚΟΠ για τη βία!

«Έπεσε στο τραπέζι το μέτρο της απαγόρευσης φιλάθλων, αλλά υπό άλλη μορφή. Είπα, όμως, κι άλλες φορές ότι αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο μέτρο που πρέπει να πάρουμε όταν δούμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Σε μια μοιρασμένη πατρίδα που έχουμε είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πηγαίνει να δει ποδόσφαιρο. Αν του απαγορεύσουμε να βλέπει και ποδόσφαιρο, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Εάν φτάσουμε και σ’ εκείνο το σημείο, τι να πω; Eίναι πολύ σοβαρό το θέμα».

Το συγκλονιστικό SMS ενός Κύπριου (πρώην) χούλιγκαν!

«Εγώ δεν θα το ονομάσω ταυτοποίηση. Απλά αυτός που θέλει να πάει στο γήπεδο θα πρέπει να αγοράσει εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπου εκεί θα πρέπει να βάλει τα στοιχεία του. Πηγαίνοντας στο γήπεδο, θα υπάρχουν άτομα στην είσοδο που θα βεβαιώνουν ότι αυτός που αγόρασε το εισιτήριο είναι αυτός που θα μπει στο γήπεδο. Οπότε θα ξέρουμε ότι αν γίνει τίποτα, ότι αυτός ήταν στο γήπεδο την τάδε ημέρα. Απλά θα επιβεβαιώνεται η παρουσία του ατόμου το όνομα του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο και στη συνέχεια θα το επιστρέφουν στο δικαιούχο του. Δεν θα κατακρατά κανένας στοιχεία κανενός φιλάθλου. Απλά θα είναι στο σύστημα της Ομοσπονδίας που θα αγοράζει το εισιτήριό του. Το μέτρο θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια. O AΠΟΕΛ και η Ομόνοια έχει δύο χρόνια που έχουν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στα μεταξύ τους ντέρμπι, έτσι θα ελέγξουμε και στο Λεμεσιανό ντέρμπι τον περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων».

«Θα είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε αυτό το νέο μέτρο με το νέο χρόνο. Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση. Τεχνικά θέματα υπάρχουν. Από τις 14 ομάδες της Α’ Κατηγορίας, οι 13 χρησιμοποιούν τον ίδιο άνθρωπο για την έκδοση εισιτηρίων, η Ομοσπονδία για τις ανάγκες της Εθνικής χρησιμοποιεί το ίδιο πρόγραμμα, οπότε είναι απλά μετακίνηση δεδομένων από το ένα σύστημα στο άλλο. Το διευκρινίζω, όχι προσωπικών δεδομένων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ