aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Mπράβο στον Λαΐφη για τη μαγκιά του»

«Mπράβο στον Λαΐφη για τη μαγκιά του»

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία αποτελέσματα της Εθνικής μας.

Τι κρατά από την πορεία του στην Εθνική: «Όπως έχω πει τον τελευταίο καιρό, αυτό που έμεινε σ’ εμένα είναι η αγάπη, την εκτίμηση του κόσμου, τον σεβασμό και αυτό είναι ότι καλύτερο για μένα. Να είσαι σωστός, να δείχνεις χαρακτήρα. Όσο υπήρξα ποδοσφαιριστής ήμασταν σαν είδωλα για τους νεότερους. Πάντα πρέπει να δείχνεις ήθος γιατί υπάρχουν νεότερα παιδιά που μας βλέπουν».

Για την βράβευση του πριν το παιχνίδι της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Ελλάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΠ και την ΕΠΟ, ήταν πολύ σημαντική η βράβευση, νιώθω ευλογημένος. Από’ κει και πέρα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν λίγο κουμπωμένος. Η εθνική μας πήγε αρκετά καλά, προηγήθηκε αλλά παίζαμε την Εθνική Ελλάδας που καταφέρνει και παίρνει αποτελέσματα χωρίς να εντυπωσιάζει. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ».

Για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λαΐφη: «Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου, είναι πολύ σημαντικές γιατί για να βγεις μπροστά και να ζητήσεις συγγνώμη, δείχνει πολλή μαγκιά και θέλω να πω μπράβο για το πόσο μάγκας και επαγγελματίας είναι».

Για το τι θα πρέπει να γίνει ώστε η Εθνική να αποκτήσει μέλλον: «Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά, υπάρχει υλικό, αλλά σημαντικός παράγοντας είναι ότι δεν παίρνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές λεπτά στα πόδια τους με τις ομάδες τους. Είναι θέμα ρυθμού και δεν μπορούμε να παίξουμε σε δύο μέρες παιχνίδια με τέτοιους ρυθμούς και είναι σίγουρο αυτό που λέω. Να βρούμε τρόπους για να αγωνίζονται περισσότερο οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνουν συζητήσεις για να βρούμε τρόπους. Είναι πολύ σημαντικό. Βλέπω μέλλον στην Εθνική, έχουν φύγει αρκετοί Κύπριοι που πήγαν στο εξωτερικό. Νιώθω αισιόδοξος και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ