aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μόνο μία… επανάληψη μπορεί να συμβεί!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ένωση και Κεραυνός. Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν στο «Κίτιον», το πρώτο τρόπαιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από εκεί και πέρα, μετά από το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που έφερε αντιμέτωπους, την ΑΕΚ με τον ΑΠΟΕΛ και τον Κεραυνό με την Ένωση, μόνο μια περίπτωση υπάρχει να αναμετρηθούν στον τελικό, δύο ομάδες που έχουν και στο παρελθόν διεκδικήσει τον δεύτερο σε σημασία τίτλο.

Είναι η περίπτωση, όπως στον τελικό, αγωνισθούν οι Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι η τρίτη φορά που θα βρεθούν στον τελικό οι δύο αυτές ομάδες, και ενώ στις προηγούμενες δύο, νικητής ήταν ο Κεραυνός (1997: 63-58 και 2005: 101-92).

Οποιοδήποτε άλλο, και αν θα είναι το ζευγάρι του τελικού, θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Αυτό καθώς, η Ένωση αν νικήσει τον Κεραυνό, θα προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό, τη στιγμή που η ΑΕΚ αν τα καταφέρει κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της που θα αγωνισθεί σε τελικό. Η πρώτη ήταν πέρσι, όταν αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ, με το οποίο φέτος θα αναμετρηθεί στον έναν εκ των δυο ημιτελικών!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ