aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜόνο ελεύθερος θα απασχολήσει ο «Μπίδης»

Μόνο ελεύθερος θα απασχολήσει ο «Μπίδης»

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου αναμένεται η μετεγγραφολογία να γίνεται εντονότερη. Ένα όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας για την Ανόρθωση είναι αυτό του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη (φωτό).

Ο πολύπειρος ακραίος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχει κάνει κρούση στην πλευρά της ΑΕΚ, που δεν τον έχει στις πρώτες της επιλογές. Αυτό που βγαίνει από την επίσημη Ανόρθωση είναι ότι εκτός απροόπτου δεν θα γίνει άλλη κίνηση, χωρίς όμως να αποκλείεται οτιδήποτε. Αν για παράδειγμα μείνει ελεύθερος ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να εξεταστεί η περίπτωσή του.

Θυμίζουμε ότι εκκρεμούν οι περιπτώσεις των Κβέσιτς και Μακάροφ. Ο πρώτος είναι εκτός πλάνου και ψάχνει να βρει ομάδα, για να αποζημιωθεί και να φύγει, ενώ ο δεύτερος θα δοθεί δανεικός μιας και είναι συμπληρωμένες οι πέντε θέσεις των ξένων στο ρόστερ και δεν μπορεί να παραμείνει. Για την ώρα δεν έχει προκύψει καμία ουσιαστική εξέλιξη σε καμία από τις δυο περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ