aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜόγιες: «Να μη δώσουμε στην ΑΕΚ καμία ευκαιρία να επιστρέψει»

Μόγιες: «Να μη δώσουμε στην ΑΕΚ καμία ευκαιρία να επιστρέψει»

Ο Ντέβιντ Μόγιες τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι η Γουέστ Χαμ δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο αναφορικά με τον αυριανό επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Ο Σκωτσέζος προπονητής υπογράμμισε πως «Δεν θέλουμε να δώσουμε στην αντίπαλο καμία ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι»:

«Ο Τσουφάλ εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με το πέλμα του και ο Αντόνιο έχει ένα μικρό τραυματισμό στη γάμπα από το ματς στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα.

Σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία. Δουλέψαμε σκληρά πέρυσι για να τερματίσουμε έβδομοι στο πρωτάθλημα για να φτάσουμε στο Conference League και το απολαύσαμε. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε».

Σε ερώτηση αν θα κάνει αλλαγές, απάντησε: «Σκοπεύουμε να αλλάξουμε λίγο, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε και δεν θεωρούμε ποτέ τίποτα δεδομένο. Δεν θέλουμε να δώσουμε στην αντίπαλο καμία ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι».

Για την αυριανή προσέλευση των οπαδών της Γουέστ Χαμ: «Περιμένουμε αρκετό κόσμο και είχαμε υπέροχο κόσμο τις δύο τελευταίες σεζόν, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ απόλαυσαν τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όλοι θα ελπίζουν ότι μπορούμε να φτάσουμε στους προημιτελικούς και ακόμη περισσότερο».

Για την προοπτική να πάει για δεύτερη σεζόν στους «8»: Θα ήταν τέλεια. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε και το μεγάλο πράγμα που θέλουμε πραγματικά είναι να φτάσουμε στον τελικό, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό αν δεν φτάσουμε πρώτα στους προημιτελικούς και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Πάμπλο Φορνάλς: «Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ μίλησε ο Πάμπλο Φορνάλς.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την καλή ατμόσφαιρα και τη θετικότητα για κάθε παιχνίδι, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».

Για το ότι την Κυριακή έπαιξαν με την Άστον Βίλλα και τώρα με την ΑΕΚ: «Στο ποδόσφαιρο δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πολύ αυτό που συνέβη πριν από τρεις μέρες γιατί έχεις άλλη μια πρόκληση τόσο γρήγορα, οπότε είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν τέλειωσε το κεφάλαιο πρόκριση: «Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί γιατί προφανώς δεν έχει. Είναι δύο παιχνίδια, πήγαμε καλά στο πρώτο και μας έβαλε σε καλή θέση, αλλά δεν έχει τελειώσει».

Για την προοπτική 10ης συνεχόμενης νίκης στην Ευρώπη: «Είναι σπουδαίο να συνεχίζεις σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαστε ακόμα αήττητοι στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το καλό μομέντουμ».

Για την ενότητα στην ομάδα: «Το κύριο πράγμα είναι να είμαστε μαζί, μέσα αλλά και με τους ανθρώπους έξω επίσης. Θα είναι τεράστιο για όλους. Αν είμαστε μαζί αυτούς τους τελευταίους μήνες της σεζόν, θα μας βοηθήσει πραγματικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ