aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜόγιες: «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, απόλαυσα την εμφάνιση μας»

Μόγιες: «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, απόλαυσα την εμφάνιση μας»

Ευχαριστημένος με το υπέρ της ομάδας του αποτέλεσμα (2-0), δήλωσε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας παράλληλα, ότι απόλαυσε την εμφάνιση της ομάδας του.

Όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες:

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και απόλαυσα την εμφάνισή μας. Σκοράραμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι σήμερα και σε ένα σημείο αγχώθηκα. Δεν κρατήσαμε πολλή μπάλα σήμερα. Χρειαζόμασταν το δεύτερο γκολ και γενικά χρειαζόμαστε τα γκολ».

Για το αν ένιωσε πίεση από τον κόσμο: «Πολύ ωραία ατμόσφαιρα εδώ και απολάυσαμε πολύ το παιχνίδι. Το συζήτησα και με τους ποδοσφαιριστές μου για την ατμόσφαιρα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι αν και νικήσαμε. Περιμένουμε όμως ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι στη ρεβάνς και δεν παίρνουμε τίποτε ως δεδομένο. Είναι η πρώτη φορά που παίξαμε με κυπριακή ομάδα και πραγματικά το απολαύσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ