aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣMισή ενδεκάδα παικτών από την κυπριακή αγορά!

Mισή ενδεκάδα παικτών από την κυπριακή αγορά!

Την έβδομη συνολικά προσθήκη και πέμπτη από την εγχώρια αγορά ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Μετά τους Γκαρσία και Μαρτίνες που αγωνίζονταν σε Πολωνία και Ισπανία, αντιστοίχως, αλλά και τους Τιάγκο (Ομόνοια), Ολατούνζι (Αλκή Ορ.), Ρόμο (Καρμιώτισσα) και Εγγλέζου (Δόξα), οι Λαρνακείς προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας με τον Ανδρέα Παρασκευά. O 22χρονος τερματοφύλακας, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τριών ετών.

Για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, ασφαλώς, χρειάστηκε και η συγκατάθεση της Δόξας, ομάδας στην οποία αγωνιζόταν την προηγούμενη διετία. Στους πράσινους της Κατωκοπιάς κατέγραψε 9 συμμετοχές, ενώ με το εθνόσημο στο στήθος μετρά 12. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ και εκτός από τη Δόξα αγωνίστηκε ως δανεικός στον Οθέλλο Αθηένου.

Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση του Κύπρου Χριστοφόρου. Ενός ακόμη δηλαδή παίκτη από την εγχώρια αγορά, φτάνοντας έτσι τη μισή ντουζίνα. Με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό συμφωνήθηκαν τα πάντα και μόλις πάρει τη συγκατάθεση της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας θα ντυθεί στα κιτρινοπράσινα. Κατά τη λήξασα σεζόν ο Χριστοφόρου αγωνίστηκε σε 36 αγώνες πρωταθλήματος με τους ερυθρόλευκους, σε όλους βασικός. Υπενθυμίζουμε ο Τσάβι Ρόκα «τρέχει» για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, την ίδια ώρα που κίνησε τις διαδικασίες και για την προσθήκη ενός «κόφτη» και ενός επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ