aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜήνυμα SMS στους παίκτες: «Μην υπογράψετε διακανονισμό με τις ομάδες»

Μήνυμα SMS στους παίκτες: «Μην υπογράψετε διακανονισμό με τις ομάδες»

Στα άκρα είναι η σχέση του ΠΑΣΠ με τα πλείστα σωματεία και την ΚΟΠ για το θέμα της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών.

Θυμίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών απέρριψε την πρόταση της Ομοσπονδίας και της ΚΟΠ για αποκοπή του 23% των ετήσιων εσόδων τους τονίζοντας πως δεν συζητά οποιαδήποτε πρόταση που αφορά αποκοπή μισθών πριν την 15η Μαρτίου, όταν αναστάληκε το πρωτάθλημα.

Η ΚΟΠ αντέδρασε λέγοντας πως δεν θα μπει σε συζητήσεις ξανά με τον ΠΑΣΠ εφόσον δεν γίνει αντιπρόταση, ενώ αρκετά σωματεία δηλώνουν πως θα προχωρήσουν τα ίδια σε συμφωνία με τους παίκτες τους, αγνοώντας τον ΠΑΣΠ.

Πάντως, ο σύνδεσμος με γραπτό SMS καλεί τους ποδοσφαιριστές να μην έρθουν σε διακανονισμό τερματισμού των συμβολαίων τους προτού παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος, καθώς σε τέτοια περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Αναλυτικά το γραπτό μήνυμα που στάλθηκε στα μέλη του ΠΑΣΠ: «Προσοχή! Μην υπογράψετε διακανονισμό τερματισμού των συμβολαίων σας πριν ληφθούν αποφάσεις γιατί μπορεί να χάσετε τα λεφτά σας σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Καμία απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί μέσα από διάλογο όπως οφείλουν να κάνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ