aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, ποδόσφαιρο είναι...»

«Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, ποδόσφαιρο είναι…»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Απόστολος Γιάννου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Αναφέρθηκε στο καλό προβάδισμα που πήρε με 2-0 η ομάδα του, στο τέρμα του, στις πολλές χαμένες ευκαιρίες και άλλα πολλά.

Για τον αγώνα: «Θέλαμε ένα καθαρό σκορ. Να πάμε βήμα βήμα. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε και τελικά με υπομονή το βάλαμε. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο».

Για το αν προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες: «Κάποια ματς έτσι πάνε. Το σημαντικό είναι πως δε φάγαμε γκολ. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, ποδόσφαιρο είναι. Θα πάμε στον επαναληπτικό για να περάσουμε».

Για τη σημασία της νίκης ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος: «Ίσως παίρνουμε λίγη ψυχολογία. Στο γήπεδό μας πάντα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να το βελτιώσουμε και στα εκτός. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε τον αγώνα πρωταθλήματος».

Για το αν περίμεναν να είναι τόσο καλύτεροι: «Είναι ένας στόχος που τον θέλουμε πάρα πολύ. Οι περισσότεροι αυτό έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο. Παλέψαμε από την αρχή και τα καταφέραμε να επικρατήσουμε».

Για τη δική του απόδοση: «Κάποια ματς αισθάνομαι καλά, σε κάποια άλλα δεν έχω τόση δύναμη. Θέλω να συνεχίσω έτσι και με την επιστροφή του Φλοριάν και θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ