aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜίλησε για το μέλλον του ο Ιδιάκεθ

Μίλησε για το μέλλον του ο Ιδιάκεθ

Ευκαιρία να μιλήσει για το μέλλον του είχε ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ ο οποίος αποκάλυψε πως έχει μεγάλο όνειρο να πάει τελικό με την ΑΕΚ και όταν με το καλό ολοκληρωθεί η σεζόν θα σκεφτεί το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: Οι γκολάρες των Μοϊσοφ και Ντιούρις! (video)

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση. Από κει και πέρα υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι. Από μέρους μας στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε την καλή επιλογή ή την καλή τελική πάσα στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν και μας στήριξαν. Από τώρα σκαφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε πολύ μεγάλη φιλοδοξία σε αυτό το παιχνίδι και πολλές ελπίδες. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την παρουσία της και ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε επίσης: Δεν Χ-άλασε την Ανόρθωση!

Για την φυγή του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα συνδυάζεται και με δική του φυγή επειδή  λήγει το συμβόλαιό του είπε: «Όχι τώρα, ο μόνος στόχος είναι η ΑΕΚ. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία το επόμενο δεκαήμερο για να πάμε στον τελικό. Είναι μεγάλο όνειρο για μένα. Όταν τελειώσει η σεζόν θα σκεφτούμε για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ