aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜιχαηλίδης: Η εντύπωση με την Ανόρθωση και οι αναφορές σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ

Μιχαηλίδης: Η εντύπωση με την Ανόρθωση και οι αναφορές σε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα Για Μπάλα» ήταν ο πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στις Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Για το αν πάει στο γήπεδο και την βαθμολογία: «Πάω γήπεδο, όχι πολύ συχνά πλέον. Μόλις βρω μια ευκαιρία, πάω. Πάω και στις μικρές κατηγορίες. Το πιο ωραίο είναι να είσαι προπονητής, ήταν η πιο γλυκιά περίοδος της ζωής μου και μου λείπει πολύ. Με συγχύζει πολύ η βαθμολογία, δεν ξέρω αν γίνεται σε άλλη χώρα. Το δήλωσα και πέρσι πως οι αναβολές κάνουν κακό, με εκπλήττει η επιθυμία των προπονητών να γίνονται αναβολές, δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Θεωρώ πως οι ομάδες που έπαιξαν στην Ευρώπη δεν βρήκαν ακόμα τον ρυθμό τους».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση μου έχει κάνει εντύπωση. Είναι το Α και το Ω ο προπονητής Δεν περίμενε κανείς να είναι σε τόσο ψηλό επίπεδο, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο παιχνίδι».

Για την Ομόνοια: «Η Ομόνοια, όταν την ανέλαβα, ήταν κάτω του μετρίου και την παραδώσαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Στον ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερα να βάλω το στίγμα μου».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θα έλεγα πως υπάρχει δρόμος ακόμη. Η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί, αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις Απόλλωνα και Ομόνοια. Η ΑΕΚ θα είναι κοντά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ