aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜια μεγάλη καριέρα έφτασε στο τέλος

Μια μεγάλη καριέρα έφτασε στο τέλος

Ένα από τα πιο σημαντικά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης στην προσπάθειά του για μοντάρισμα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα είναι το αυριανό (20:00) με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένας αγώνας με διπλή σημασία για τους πράσινους της Λεμεσού καθώς θα είναι το τελευταίο του Κρίστη Θεοφίλου στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στη σελίδα του Άρη στο facebook σημειώνεται σχετικά: «Το Σάββατο, στο φιλικό της ομάδας μας με την Ανόρθωση Αμμοχώστου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, ο αρχηγός της ομάδας μας Κρίστης Θεοφίλου, ο 37χρονος “έφηβος” αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Καθολικής και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού και από το 2014 με τα χρώματα της ομάδας μας του Άρη Λεμεσού, ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να αγωνιστούν και στις τρεις ομάδες της Λεμεσού, θα πει το αντίο ως ποδοσφαιριστής στην στρογγυλή θεά που τόσο λάτρεψε. Μεγάλε αρχηγέ σ’ ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σου στην ομάδα μας και στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Ο Άρης ενημέρωσε επίσης ότι για σήμερα (17:30), στο Μακάρειο, έχει διευθετηθεί φιλική συνάντηση με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία πρόβα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με αντίπαλο την Ομόνοια (1-1) στο Τσίρειο, έδειξε πως ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών ανέβηκε. Σίγουρα, θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει στο 100% όμως υπάρχει βελτίωση.

Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Ράντου, Λεονάρντο, Αουρέλιο, Ντρομπάροφ, Νικολίτσα, Νγκολόκ, Γιούσεφ, Μαραγκουδάκης, Πόλιανετς. Μια ενδεκάδα με εμπειρία, προσωπικότητες και την προοπτική, ως σύνολο, να αποδώσει πολύ καλύτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η διοίκηση παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένη από τη στελέχωση του ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ