aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜεταβαίνει σήμερα στο Σαν Μαρίνο ο πρόεδρος

Μεταβαίνει σήμερα στο Σαν Μαρίνο ο πρόεδρος

Έφτασε χθες βράδυ στο Σαν Μαρίνο χωρίς να συναντήσει προβλήματα η αποστολή της ΑΕΚ η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο την Φολγκόρε στον επαναληπτικό (3-0) του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 17:00 το απόγευμα και με ενδιάμεσο σταθμό τη Βιέννη έφθασε αργά το βράδυ στην Μπολόνια, από όπου μετέβη οδικώς (ταξίδι περίπου μίας ώρας) στο Σαν Μαρίνο και κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Άντρος Καραπατάκης θα μεταβεί σήμερα με άλλη πτήση στο Σαν Μαρίνο, συνοδευόμενος από περίπου 20 φιλάθλους της ομάδας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας ενώ στις 19:00 θα μιλήσει στους αθλητικούς συντάκτες ο προπονητής της ομάδας Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Στις 20:00 θα ακολουθήσει η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Κύπρου, ενώ η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από την Ιταλία στις 07:45 της Παρασκευής.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της ΑΕΚ είναι εξαιρετικό μετά και την εύκολη επικράτηση στον πρώτο αγώνα, κάτι που κάνει το έργο των ποδοσφαιριστών της πιο εύκολο ενόψει του αυριανού επαναληπτικού. Μάλιστα, ο Ιδιάκεθ αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλοντας να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση αναμένεται να καταλήξει στο αρχικό σχήμα. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι και με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση, είναι κάτι που της δίνει αέρα άνεσης, όμως η τεχνική ηγεσία έχει στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι μια μεγάλη ομάδα οφείλει να είναι σοβαρή και σε παιχνίδια θεωρητικά εύκολα.

Πάει Μπέλφαστ ο Δημητρίου

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο, όμως ο Δημήτρης Δημητρίου θα μπει σήμερα στο αεροπλάνο για τη Βόρειο Ιρλανδία και συγκεκριμένα για το Μπέλφαστ. Εκεί, αύριο, η Κλίφτονφιλ θα υποδεχθεί την Ντιφερντάνγκε από το Λουξεμβούργο. Ο πρώτος αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, αποτέλεσμα που δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας. Ο Δημητρίου θα συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες για την επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ και για να ενημερώσει τον Ιδιάκεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ