aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Μετά τις ήττες από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ...»

«Μετά τις ήττες από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ…»

Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας (4-0).

Αρχικό σχόλιο: «Ευχαριστώ τον συνάδελφο. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε έλεγχο ανταποκριθήκαμε στην πίεση που μας άσκησε η Δόξα πετύχαμε 4 γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ευχαριστώ τους φίλαθλους για την υποστήριξη και ότι καλύτερο στη Δόξα για το μέλλον».

Για τις 4άρες με Άρη και Δόξα: «Δείχνει πολλά για τη φιλοδοξία που έχει η ομάδα. Προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που έρχεται να παρακολουθήσει».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά την ήττα με την Ανόρθωση, την ήττα με τον ΑΠΟΕΛ που πιστεύω δικαιούμασταν παραπάνω πράγματα, πιο σημαντικό είναι που οι ποδοσφαιριστές δείχνουν το πνεύμα της ομάδας και πιστεύουν. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Για την παραπομπή του: «Πιστεύω στην ελευθερία. Είναι το πιο σημαντικό να προσπαθείς να λες τη γνώμη σου με κάθε σεβασμό, αγαπώ την Κύπρο και τον κόσμο της Κύπρου. Ελπίζω να μιλήσει η λογική και το δίκαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ