aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜειώθηκε το χρέος κατά 2,9 εκατομμύρια ευρώ (pics)

Μειώθηκε το χρέος κατά 2,9 εκατομμύρια ευρώ (pics)

Σημαντική μείωση του χρέους της ΑΕΚ, αύξηση του μισθολογίου για το ποδοσφαιρικό τμήμα και αποκάλυψη του ονόματος του νέου γηπέδου. Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα που προέκυψαν από τη Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου της Λάρνακας, που πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Μακένζι».

Την κήρυξη των εργασιών της τακτικής Γενικής Συνέλευσης έκανε ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε στη λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου και σε οικονομική ενημέρωση. Έγινε έγκριση των οικονομικών καταστάσεων για το έτος που έληξε στις 31/12/2015.

Σημαντικό στοιχείο είναι το ότι το συνολικό χρέος του σωματείου έχει μειωθεί κατά 2,9 εκατομμύρια ευρώ από τον Δεκέμβριο του 2013 που ανέλαβε η νυν διοίκηση Άντρου Καραπατάκη. Συγκεκριμένα, απέμεινε χρέος 1,130,000 ευρώ, ενώ οι 840 χιλιάδες αφορούν τον ΦΠΑ.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε το κονδύλι που θα διατεθεί για το μισθολόγιο του ποδοσφαιρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, που θα είναι 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Θα είναι δηλαδή αυξημένο σχεδόν κατά μισό εκατομμύριο ευρώ, σε σχέση με τη λήξασα σεζόν.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσε τα μέλη του σωματείου αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών ανέγερσης του νέου γηπέδου. Το όνομα του γηπέδου θα είναι «ΑΕΚ Arena – Γεώργιος Καραπατάκης», εις μνήμην του πατέρα του προέδρου των κιτρινοπράσινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ