aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜέγιστη πρόκληση, σεβασμός στη Σλόβαν και η αδημονία των «Guardians»

Μέγιστη πρόκληση, σεβασμός στη Σλόβαν και η αδημονία των «Guardians»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Λίμπερετς, με τον κόσμο να προσδοκεί ότι η ομάδα θα τα καταφέρει να εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει καθόλου εύκολο, κάτι που επεσήμανε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, στο «Goal».

Αρχικά αναφέρθηκε στην άδεια που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές: «Επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά την ολιγοήμερη άδεια που έδωσε η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές και την οποία εκμεταλλεύθηκαν για να πάρουν σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας και τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Λίμπερετς».

Και πρόσθεσε με έμφαση: «Τα συγκεκριμένα παιχνίδια αποτελούν μέγιστη πρόκληση από τη στιγμή που κρίνεται η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ποιον έχουμε απέναντι μας. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο, που είναι μια έμπειρη ομάδα και με καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και επίσης προέρχεται από το τσέχικο πρωτάθλημα. Ξέρουμε όμως και τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια και το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και με τη Σλόβαν».

Ο Δημητρίου αναφέρθηκε, επίσης, στα αγωνιστικά και τα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας: «Τα αγωνιστικά δεδομένα θα τα δούμε τα επόμενα 24ωρα. Είναι μια ευκαιρία για το βράδυ της Τετάρτης (σ.σ. απόψε) ο κόσμος να γνωρίσει τη νέα ομάδα, στην παρουσίαση που θα γίνει στο Μεσαιωνικό Κάστρο. Τα οποιαδήποτε μετεγγραφικά ζητήματα και τις εξελίξεις τα χειρίζεται ο Τσάβι Ρόκα».

Μέσω των τοποθετήσεών του για τα ματς με τη Σλόβαν, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ θέλησε έμμεσα να προσγειώσει τον κόσμο, γιατί τα παιχνίδια με την τσέχικη ομάδα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την ομάδα της Λάρνακας.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις. Θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τις διπλές σημαντικές αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ηλία Χαραλάμπους, ο οποίος για την ώρα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ