aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μεγάλο πλήγμα με τον Γιώργο Παλάλα

Ο Γιώργος Παλάλας της Petrolina ΑΕΚ, τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Basket League με τον Κεραυνό Στροβόλου εκτός έδρας. Ο Κύπριος διεθνής άσος, τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα και σύντομα, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Tα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Γιώργου Παλάλα κατέδειξαν ότι υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα δεξιά και ο καλαθοσφαιριστής μας έχει υποβληθεί σε χειρουργική αποκατάσταση. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον Γιώργο περαστικά και ταχεία ανάρρωση», τονίζεται σε ανακοίνωση. Μία επέμβαση που θα τον φέρει για αρκετούς μήνες εκτός δράσης και από τη στιγμή που ο έμπειρος άσος είναι ήδη 37 χρόνων, υπάρχει η πιθανότητα ο σοβαρός αυτός τραυματισμός να τον οδηγήσει στον τερματισμό της μπασκετικής του καριέρας.

Ο πρόεδρος της Petrolina ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης, σαφέστατα νιώθει απογοητευμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Παλάλα, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, άλλαξε την εικόνα προφίλ του βάζοντας μία πανηγυρική με τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή και στα σχόλια έγραψε: «Μακάρι όλοι οι παίκτες που αγωνίζονται για οποιοδήποτε άθλημα να έχουν την καρδιά και τη λεβεντιά του φίλου μου Γιώργου. Τίποτε δεν μας σταματά. Ακόμη έχεις πολλά να μας δώσεις»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ