aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜεγάλο ενδιαφέρον στο φινάλε της χρονιάς

Μεγάλο ενδιαφέρον στο φινάλε της χρονιάς

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2017 στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών, το οποίο θα επαναρχίσει την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018. Όλες οι σημερινές αναμετρήσεις είναι ορισμένες ν’ αρχίσουν στις 20:00.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς θα διεξαχθεί στη Λάρνακα, με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να φιλοξενεί τη μαχητική Αναγέννηση Δερύνειας. Οι κιτρινοπράσινες παρουσιάζονται αποφασισμένες για να πετύχουν το τρίποντο μετά την ήττα που δέχθηκαν στην έδρα τους από την Ανόρθωση, για ν’ απαλύνουν τις πληγές τους. Οι πράσινες, δεν πάνε στο Κίτιον για… τουρισμό αλλά για να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, θα προσπαθήσουν να παίξουν το βόλεϊ που γνωρίζουν και εάν τους δοθεί η ευκαιρία θα κλέψουν ό,τι μπορούν.

Ενδιαφέρον ματς θα γίνει στο «Απόλλων Αρένα» εκεί όπου ο γηπεδούχος Απόλλων θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα Νεάπολης. Η λεμεσιανή ομάδα, η οποία πατά κορυφή από την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θέλει να έχει απώλειες βαθμών για να κάνει καλές γιορτές στο ρετιρέ. Από πλευράς της, η λευκωσιάτικη ομάδα θέλει τη νίκη, όσο δύσκολο κι αν είναι το έργο της, για να ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Στο ΑΤΙ, η Ανόρθωση θα επιδιώξει άλλη μια νίκη απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος Εθνικό Λατσιών. Οι κυανόλευκες, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ, θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση που θα τους αφήνει στο -3 από την κορυφή. Η ομάδα των Λατσιών θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, δυνατός αγώνας προβλέπεται να γίνει στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου μεταξύ δυο έμπειρων ομάδων. Η Robo Markets ΑΕΛ θεωρείται το φαβορί απέναντι στο ΘΟΪ και θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, ενώ η ομάδα του Αυγόρου θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ