aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Μεγάλη κυπριακή ομάδα κτύπησε την πόρτα του Ντάτκοβιτς»

«Μεγάλη κυπριακή ομάδα κτύπησε την πόρτα του Ντάτκοβιτς»

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο μεγάλης κυπριακής ομάδας είναι ο Τόνι Ντάτκοβιτς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Άκη Μάντζιου στον Άρη Θεσσαλονίκης και οι κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στο στόχαστρο ομάδας απο την Κύπρο ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός του Αρη.

Ενδιαφέρον από ομάδα της Κύπρου και μάλιστα από τις κορυφαίες της μεγαλονήσου, έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα για τον Τόνι Ντάτκοβιτς.

Ο Κροάτης που ήρθε το καλοκαίρι για να πάρει φανέλα βασικού αλλά έχει αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα μόλις δυο φορές, δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μάντζιου και αρκετές φορές βρέθηκε και εκτός αποστολής.

Γενικά είναι απο τις κινήσεις που δε… βγήκαν και στον Αρη δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον τηε κυπριακής ομάδας που δέχεται να καλύψει το συμβόλαιό του αλλά θέλει να το συζητήσει με τον ατζέντη και την οικογένειά του, να δει και τις άλλες επιλογές του και να αποφασίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ