aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Μεγάλες ομάδες της Κύπρου θέλουν παίκτες της Δόξας»

«Μεγάλες ομάδες της Κύπρου θέλουν παίκτες της Δόξας»

Ο Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον Super Sport 104.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα της Κατωκοπίας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία της Δόξας, την διαβάθμιση και τα παιχνίδια του β’ ομίλου.

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα παραμείνει στην Δόξα ο Μπόλιεβιτς, ενώ αποκάλυψε ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει ανησυχία για την βαθμολογική θέση της Δόξας: «Μια χαρά είμαστε στη Δόξα. Δεν ανησυχούμε καθόλου. Αν δείτε πως παίξαμε στα τελευταία 6 παιχνίδια, δεν πήραμε όσα δώσαμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο τέλος».

Για τον τρόπο που έχασε η ομάδα στην Πάφο: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο β΄ ημίχρονο όμως δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Ξέρουμε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Τελείωσε το παιχνίδι και δεν απογοητευόμαστε».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, θα έχουμε όλους του παίκτες στη διάθεσή μας».

Για το που θα κριθεί η διαβάθμιση: «Το έχω πει πολλές φορές πως πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα κριθεί στη τελευταία αγωνιστική. Είτε στο παιχνίδι της Ένωσης με την Αλκή, είτε στο δικό ματς με την Ανόρθωση. Είτε και στα δύο».

Για τα παιχνίδι του β’ ομίλου: «Ναι είναι αλήθεια αυτό. Είναι καλό που αγωνίζονται και ο Ερμής και η Ανόρθωση, αν και δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τον προγραμματισμό της Δόξας: «Να κάνετε ακόμα λίγη υπομονή. Στη Δόξα δεν επαναπαυόμαστε ούτε για φέτος, ούτε για του χρόνου. Είμαστε σε εγρήγορση και να ξέρετε ότι η Δόξα θα γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο. Ο Μπόλιεβιτς είναι δανεικός και είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Δόξα και ελπίζουμε ότι θα μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε. Για κάποιους παίκτες που έχουν προτάσεις από τις 4-5 μεγάλες ομάδες της Κύπρου, έχω να πω ότι κανείς δεν φεύγει από τη Δόξα. Δεν θα έχουμε πολλές διαφοροποιήσεις αυτό το καλοκαίρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ