aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜέχρι έξι μήνες φυλάκιση προνοεί ο νόμος

Μέχρι έξι μήνες φυλάκιση προνοεί ο νόμος

Πολύ αυστηρές ποινές προνοούνται για παραβίαση του νόμου περί λοιμοκάθαρσης. Όσοι παραβιάζουν τα διατάγματα της Κυβέρνησης απειλούνται με πρόστιμο ή ακόμα και με φυλάκιση έως έξι μήνες. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται φυσικά και όσοι δεν τηρούν τους κανονισμούς και τα διατάγματα που αφορούν είτε δημόσιες, είτε ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ανακοίνωσε την παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων και αθλητικών  χώρων, ιδιωτικών και δημόσιων, τόσο ανοικτών όσο και κλειστών γηπέδων, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Η παράγραφος 7 του περί λοιμοκάυαρσης νόμου (ΚΕΦ.260) αναφέρει πως: «Πρόσωπο το οποίο παραβαίνει οποιοδήποτε από τους Κανονισμούς και/ή τα Διατάγματα που εκδίδονται βάσει του Νόμου αυτού είναι ένοχο αδικήματος και υπόκειται μετά από καταδίκη σε φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τους έξι μήνες ή σε πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τις τρεις χιλιάδες ευρώ (€3.000) ή και στις δύο αυτές ποινές της φυλάκισης και του προστίμου».

Διαβάστε επίσης:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αι Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης ανέφερε σε δηλώσεις του στο philenews.com πως ζήτησε από τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη διερεύνηση της υπόθεσης αναφορικά με την παρουσία παικτών της Ανόρθωσης στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς».

Για το ίδιο αδίκημα παραπέμφθηκαν ενώπιον δικαστηρίου πέντε πρόσωπα εντοπίστηκαν να παίζουν ποδόσφαιρο στο παλιό στάδιο Γ.Σ.Κ., στο κέντρο της πόλης και τιμωρήθηκαν με βαρύ πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ