aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε τσαμπουκά πήρε την πρώτη νίκη

Με τσαμπουκά πήρε την πρώτη νίκη

Tο πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος φούτσαλ έκανε απόψε στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 6-4 και προηγείται στη σειρά με 1-0.

Ο αρχηγός Leo πέτυχε χατ τρικ, ενώ ένα τέρμα σημείωσαν οι Ομήρου, Περικλέους και Ιακώβου. Ντεμπούτο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα έκανε ο Μatheus Da Silva Costa Tavares. Την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων, στο «Κίτιον». Η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια-Ανόρθωση.

Οι γαλαζοκίτρινοι δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να πάρουν τη νίκη και χρειάστηκαν τη 10λεπτη παράταση για να κάνουν το πρώτο βήμα. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας έχανε με 4-3, ενώ η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη 4-4. Στην παράταση οι παίχτες του Γιάννου Μυλωνά άντλησαν δύναμη από τη συμπαράσταση του κόσμου και κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση του αντιπάλου με 6-4.

Ο ΑΠΟΕΛ αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα. Ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, 3-1 και 4-2, ωστόσο στη συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της. Μείωσε στο σκορ σε 4-3 και στις αρχές της επανάληψης ισοφάρισε σε 4-4. Παρά την προσπάθεια και τις ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια του. Το έκανε στο 2ο ημίχρονο της παράτασης και με δυο γκολ κέρδισε με 6-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ