aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε το στυλό στο χέρι

Με το στυλό στο χέρι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο τρόπος που δουλεύει ο Τσάβι Ρόκα και η μυστικότητα των κινήσεών του είναι τέτοια που δεν δίνουν και πολλά περιθώρια να διαρρεύσουν ονόματα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με μια-δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα θα προκύψει ανακοίνωση.

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να απασχολεί τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, είναι ο 33χρονος ακραίος επιθετικός Ακοράν Μπαρέρα (φωτό) ο οποίος τα τελευταία 5,5 χρόνια αγωνιζόταν στην Πονφεραντίνα. Πέτυχε 36 γκολ σε 212 παιχνίδια και δείχνει να είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον Τσάβι Ρόκα.

Από πλευράς ΑΕΚ τηρούν σιγήν ιχθύος και τακτική τους είναι να μην σχολιάζουν τα όποια ονόματα δημοσιεύονται. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει αναμονή για το θέμα του Τόνιο. Στην Ισπανία δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι θα συνεχίσει στη Σοσιεδάδ, όμως η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί πρόταση από κανένα σύλλογο.

Αν ο Τόνιο δεν μπορέσει να φέρει πρόταση, τότε η ΑΕΚ δεν παρουσιάζεται διατεθειμένη να αφήσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να επωφεληθεί, από τη στιγμή που διατηρεί συμβόλαιο. Για τη θέση του τερματοφύλακα, όνομα που φέρεται να είναι στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αξιολογεί ο Ρόκα είναι ο28χρονος Ισραηλινός Άριελ Χαρούς (φωτό). Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην περίπτωση Νέστορα Μυτίδη, τα δεδομένα παραμένουν ως είχαν και εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν όταν ο ποδοσφαιριστής βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Κύπρο και πλέον μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Η ΑΕΚ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια επί κυπριακού εδάφους. Με την Μπαλζάν Μάλτας την προσεχή Τρίτη και με την Ομόνοια στις 24 του μήνα. Παιχνίδι που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, ενώ τη Δευτέρα η ομάδα της Λάρνακας θα μάθει τον αντίπαλό της για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ