aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωση στο κύπελλο

Με το ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωση στο κύπελλο

Πρεμιέρα στο κύπελλο βόλεϊ γυναικών με δύο αγώνες στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης όπου συμμετέχουν έξι ομάδες (σ.σ. το ΘΟΪ  πέρασε στα ημιτελικά). Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΑΕΚ – Ανόρθωση (20:30) και Ολυμπιάδα-Αναγέννηση. Το ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ είναι ορισμένο για τις 14 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Απόλλωνα.

ΑΕΚ – Ανόρθωση: Ένα από τα δυο μεγάλα ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης δυο ομάδων που άφησαν άριστες εντυπώσεις  στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα ενώ ας με ξεχνάμε ότι στον αγώνα του Α Γύρου που έγινε στη Λάρνακα κέρδισε η Ανόρθωση με 2-3.

Το σίγουρο είναι ότι η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι στις 14 Φεβρουαρίου 2017. Το Κύπελλο παραμένει στόχος και των δυο ομάδων γι’ αυτό θα παλέψουν πολύ για την πρόκριση. Τόσο ο Ούγγρος κόουτς Λάζλο Χόλοσι της ΑΕΚ, αλλά και ο Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς της Ανόρθωσης  θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την πρώτη νίκη.

Ολυμπιάδα – Αναγέννηση: Ο δρόμος της τετράδας παραμένει ανοικτός για τις δυο ομάδες που θα αγωνιστούν την Τρίτη στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την regular season με την μεν Ολυμπιάδα στην 5η θέση και η Αναγέννηση στην 7η.

Οι δυο προπονήτριες Έφη Πέτρου (Ολυμπιάδα) και Έλενα Φραγκέσκου (Αναγέννηση) θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν με στόχο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στη Δερύνεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ