aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜε το «καλημέρα» ντέρμπι!

Με το «καλημέρα» ντέρμπι! [pics]

Μεγάλα κέφια είχε η κληρωτίδα του νέου πρωταθλήματος περιόδου 2016 – 2017, αφού με το «καλημέρα» έβγαλε ντέρμπι! Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του μαραθωνίου η Ανόρθωση θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μεγάλο παιχνίδι θα δούμε ξανά στην 4η αγωνιστική, όταν ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, ενώ το λεμεσιανό ντέρμπι μεταξύ των κυανόλευκων και της ΑΕΛ θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, όπου θα αναμετρηθούν επίσης η ΑΕΚ με την Ανόρθωση.

Όσο για το «αιώνιο» ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, αυτό θα διεξαχθεί τη 13η αγωνιστική. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα Cyta θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 20–21 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαϊου 2017.

Η διαδικασία της κλήρωσης έγινε στην παρουσία του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα και του γενικού διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

«Με τη διαδικασία της κλήρωσης μπαίνουμε τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Καλοσωρίσουμε τις νεοφώτιστες ομάδες της Καρμιώτισσας, της ΑΕΖ και της Αναγέννησης Δερύνειας. Καλή επιτυχία σε όλες μας τις ομάδες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta κ. Πατσαλλίδη γιατί  με τη παρουσία του έβαλε το στίγμα του για τη συνεργασία και τη χορηγία του Πρωταθλήματος. Η Cyta είναι ο κύριος αιμοδότης ΚΟΠ και των ομάδων μας.Με την ευκαιρία των υποχρεώσεων των ομάδων μας στις διοργανώσεις της UEFA, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες μας τις ομάδες να προκριθούν και να προχωρήσουν στη φάση των ομίλων».

Την χορηγό του πρωταθλήματος εκπροσώπησε ο Γιάννης Κουλίας, ανώτερος διευθυντής εμπορικών υπηρεσιών, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στη δική μας έδρα για την κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι το πιο αγαπημένο άθλημα και η Cyta στηρίζει το ποδόσφαιρο και γίνεται συμπαίκτης των ομάδων μας».

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος μέσα από το φωτογραφικό άλμπουμ. Οι αγώνες της Β’ φάσης θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ομάδας που στον πρώτο γύρο αγωνιζόταν εκτός έδρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ