aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τη Βίσλα Πλοκ το ένα φιλικό

Με τη Βίσλα Πλοκ το ένα φιλικό

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες της προετοιμασίας της, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει στις επόμενες μέρες, μόλις διευθετηθούν τα πάντα. Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας τη Βίσλα Πλοκ στις 25 Ιουνίου στο γήπεδο της Αμίκα Βρόνκι.

Η Βίσλα Πλοκ μόλις που απέφυγε τον υποβιβασμό από την Α’ Κατηγορία της Πολωνίας, τερματίζοντας στη 14η θέση με 41 βαθμούς. Αν το ένα φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουνίου, τότε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα αρχίσει λογικά περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα. Όταν «κλείσουν» όλα τα φιλικά που θα γίνουν στην Πολωνία, όπως και οι λεπτομέρειες της μετάβασης της ομάδας, τότε θα έρθει και η ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια προτιμά την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μιας και είναι απόλυτα ικανοποιημένη από ό,τι συναντά εκεί. Τόσο από τις καιρικές συνθήκες και τις εγκαταστάσεις όσο και το επίπεδο των ομάδων που αντιμετωπίζει στα πλείστα φιλικά. Ένας από τους στόχους του Μουρίγιο είναι η ομάδα να πάει με όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένο ρόστερ στην Πολωνία, για αυτό και ο Βάσκος έχει μπόλικη δουλειά αυτή την περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ