aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε τη σφραγίδα στο χέρι

Με τη σφραγίδα στο χέρι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για το Σαν Μαρίνο ταξιδεύει το απόγευμα (16:45) η αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Φολγκόρε. Η αποστολή θα μεταβεί μέσω Βιέννης και απ’ εκεί θα φθάσε στην Μπολόνια. Ακολούθως με λεωφορείο (περίπου 1,5 ώρα) θα φθάσει στον τελικό προορισμό της, όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.

Αύριο το απόγευμα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και ακολούθως η ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση. Η προετοιμασία της ΑΕΚ επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει αέρα πρόκρισης και άνεσης στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία θα στοχεύσει σε δεύτερη νίκη, συγκεντρώνοντας έτσι και βαθμούς για άνοδό της στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ.

Ο Ιδιάκεθ προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Ενδέχεται να δώσει φανέλα βασικού στον Χαραλαμπίδη, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Μπόλιεβιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μουρίγιο, Εγγλέζου.

Την αποστολή της ΑΕΚ στο Σαν Μαρίνο θα ακολουθήσουν και μερικοί οπαδοί της. Πολλοί θα θελήσουν να ταξιδέψουν με την ομάδα στη συνέχεια όταν και ο αντίπαλος αλλά και ο προορισμός θα είναι πιο ελκυστικός και θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ