aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε τι ασχολείται ο... επιχειρηματίας Φαν Ντάικ (pics & vid)

Με τι ασχολείται ο… επιχειρηματίας Φαν Ντάικ (pics & vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όσοι αναρωτήθηκαν ποτέ ή αναρωτιούνται τι κάνει ο Γκρέγκοορ φαν Ντάικ μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2013 (αγωνίστηκε στους Λαρνακείς με τεράστια επιτυχία από το καλοκαίρι του 2010), αναμφίβολα θα έχουν τα εξής στο μυαλό τους: Ότι ασχολείται με την προπονητική, εργάζεται κάπου ως σκάουτερ, ή ασχολείται με τις Ακαδημίες κάποιας ομάδας προσπαθώντας να αναδείξει ταλέντα.

Η απάντηση είναι ότι δεν ισχύει κανένα από τα πιο πάνω. Ούτε το ψωμί του το βγάζει στην πατρίδα του την Ολλανδία. Ο Φαν Ντάικ εργάζεται στην Πορτογαλία ως promoter του πάντμπολ (padbol), ενός παιχνιδιού που μοιάζει με μίνι ποδοβόλεϊ σε ταρτάν, σε κλειστό χώρο από γυαλί ή κάγκελα.

Επικοινωνήσαμε με τον Ολλανδό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μέσω Facebook (είναι διαχειριστής της σελίδας Pandbol Portugal) και μας αποκάλυψε πως αγόρασε τα δικαιώματα του πάντμπολ στην Ιβηρικη χώρα, ενώ η εταιρεία του κατέχει και τα δικαιώματα κάποιων ποδοσφαιριστών σε Αργεντινή και Βραζιλία.

«Από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο και ήλθα στην Πορτογαλία μπήκα στις επιχειρήσεις. Επενδύω και μία από τις ευκαιρίες που είχα ήταν να αγοράσω τα δικαιώματα του πάντμπολ στην Πορτογαλία. Η εταιρεία μου πουλάει τα γήπεδα εδώ στην Πορτογαλία. Εκτός από αυτό, η εταιρεία μου άρχισε μία συνεργασία με ατζέντηδες ποδοσφαιριστών στην Αργεντινή και στη Βραζιλία. Κατέχουμε τα δικαιώματα αρκετών ποδοσφαιριστών και προσπαθούμε να τους βρούμε ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό είναι η αρχική φάση και ελπίζουμε να… μεγαλώσουμε μέσα στα επόμενα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο Φαν Ντάικ, ο οποίος παράλληλα ενδιαφέρθηκε να μάθει πως πάει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και του απαντήσαμε στις απορίες του.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο δυνατή ομάδα, αλλά εύχομαι η ΑΕΚ να καταφέρει να πλησιάσει περισσότερο στον τίτλο τα επόμενα χρόνια και να τον κατακτήσει», ανέφερε επίσης ο Ολλανδός και ακολούθως η κουβέντα μας πήγε πάλι στο πάντμπολ: «Είναι ένα σοβαρό παιχνίδι και διεξάγονται παγκόσμια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις πάνω σ’ αυτό. Εύχομαι σε κάποια φάση να ενδιαφερθούν κάποιοι να ασχοληθούν σε μεγάλο βαθμό σε Κύπρο και Ελλάδα».

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το πάντμπολ και τους κανονισμούς του. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, βοηθητικό πολύ για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Πάρτε πιο κάτω μία γεύση από το πάντμπολ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ