aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε… σύμμαχο (και) τη ζέστη

Με… σύμμαχο (και) τη ζέστη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο είναι δίχως αμφιβολία κάτι το οποίο σκέφτονται διπλά και τριπλά όσες ομάδες έρχονται στη χώρα μας. Η Σπαρτάκ Μόσχας δεν θα μπορούσε να μην έχει στο μυαλό της το γεγονός ότι θα έχει ως… αντίπαλο και την αφόρητη ζέστη.

Το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στους Ρώσους είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00 και σίγουρα υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να γίνει αυτό. Ένας από τους λόγους αυτούς είναι για να μπορέσει και η ΑΕΚ να εκμεταλλευθεί τις καιρικές συνθήκες που σαφέστατα την ευνοούν.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικά χρόνια κόντρα στη Μλάντα Μπόλεσλαβ το παιχνίδι είχε αρχίσει στις 16:00 μιας και δεν μπορούσαν να ανάψουν προβολείς στο ΓΣΖ. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τους Τσέχους οι οποίοι υπέφεραν από τη ζέστη. Πέρα όμως από τη ζέστη είναι και θέμα τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Σίγουρα οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ένα συν για την ΑΕΚ, όμως από μόνο του το εν λόγω γεγονός δεν πρόκειται να χαρίσει ούτε τη νίκη, ούτε εν τέλει την πρόκριση. Είναι σημαντικό να μπορέσει η ομάδα της Λάρνακας να παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική.

Ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο κόσμος καλείται να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και να δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ