aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε Σαββίδη, Παπαϊωάννου και Κρυστάλλη

Με Σαββίδη, Παπαϊωάννου και Κρυστάλλη

Το πολυσυζητημένο βιβλίο «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου» του δημοσιογράφου της ΕΡΤ και παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων και της πρωινής ενημερωτικής ζώνη Νίκου Αγγελίδη, έρχεται στην Κύπρο, με παρουσιάσεις σε όλες τις πόλεις. Σήμερα το πρωί (11:00) η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Οπαδών ΑΕΚ στη Λάρνακα, στην Οδό Φλέμιγκ 1.

Αύριο το πρωί (11:00) στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου και το απόγευμα της ίδιας μέρα (19:00) στο Club της ORIGINAL 21 στην Πάφο στην Οδό Ιωάννη Αγρότη 24. Το βιβλίο θα προλογίσουν καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και επιφανή πρόσωπα της Κυπριακής κοινωνίας, ενώ θα δώσουν το παρών Παλαίμαχοι άσοι που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα της ΑΕΚ.

Το βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη, αναδεικνύει μια-μια τις 302 συνολικά… ΑΕΚ του κόσμου και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη και τουλάχιστον 40 στην Κύπρο. Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Νότιος Άνεμος. Περιλαμβάνει 1.000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) αλλά και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ