aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε πίστη η ΑΕΚ για την ανατροπή

Με πίστη η ΑΕΚ για την ανατροπή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν. Η ώρα της αλήθειας έφθασε για την ΑΕΚ. Απέναντί της έχει άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Μια πρόκληση που μπορεί να την εκτοξεύσει και να την στείλει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ήττα (0-1) στον πρώτο αγώνα την αναγκάζει να παίξει κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς για ένα και μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, που θα της φέρει και την πρόκριση.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Λάρνακας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Να δώσουν και την ψυχή τους για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την είσοδό τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει τονίσει πολλές φορές στους παίκτες του, πόσο πολύ πιστεύει στην πρόκριση και στις δυνατότητές τους.

Αυτό που χρειάζεται να κάνει η ΑΕΚ είναι να μην επιτρέψει στη Σλόβαν να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Αν καταφέρει να πετύχει και κάποιο γκολ νωρίς στην αναμέτρηση, τότε θα φορτώσει με άγχος και πίεση τους Τσέχους.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ορτίθ, στον τραυματία Ιωάννου, ούτε και στους Γιωργαλλίδη, Γκαρίδο, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Πολύ πιθανόν αυτή τη φορά ο Ιδιάκεθ να επιλέξει αρχικό σχήμα με τέσσερις στην άμυνα. Αν ο Καταλά ξεκινήσει βασικός, ίσως μείνει στον πάγκο ο Μουρίγιο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίνιο, δεξιός μπακ ο Μιντίκκης, αριστερός μπακ ο Χαραλάμπους και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά, Μοϊσόφ. Θέση διεκδικεί και ο Μουρίγιο, αν δεν είναι έτοιμος ο αρχηγός.

Για τη μεσαία γραμμή έχουν προβάδισμα οι Λαρένα, Μπόλιεβιτς και Τομάς, με εναλλακτική επιλογή τον Λαμπάν. Για την επίθεση επικρατέστεροι είναι οι Τέτε, Τρισκόφσκι και Άλβες. Υπάρχουν και οι λύσεις των Χαραλαμπίδη και Ακοράν, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ