aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε Μόντες η ενδεκάδα της Ομόνοιας, στον πάγκο ο Ραμίρες

Με Μόντες η ενδεκάδα της Ομόνοιας, στον πάγκο ο Ραμίρες

Τη πρώτη της νίκη σε ντέρμπι ψάχνει η Ομόνοια στο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε μόλις τρεις μέρες να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, καθώς την προηγούμενη Τετάρτη οι πράσινοι αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα για το θεσμό του κυπέλλου.

Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Χριστοφή, Μανρίκε και τον ανέτοιμο Χάρη Μαυρία. Επίσης, οι «φευγάτοι» Ενρίκες, Ζαΐλσον και Ζαρκίνιο βρίσκονται για άλλο ένα ματς εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – ΑΕΚ 

Ο Αναστασίου διατήρησε τον Μεχίας κάτω από τα δοκάρια παρά την επιστροφή του Παναγή (σ.σ. εξέτισε τη ποινή του μετά την κόκκινη που δέχθηκε με τον ΑΠΟΕΛ), ενώ φανέλα βασικού πήρε ο Ζίβετς αντί του Ραμίρες. Επέστρεψε και ο Λόρα στο βασικό σχήμα, ενώ έμεινε ξανά στον πάγκο ο Πρετσέ.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Μεχίας, Λόρα, Βύντρα, Κούσουλος, Λόπεθ, Κατελάρης, Σοάρες, Γκόμεθ, Μόντες, Ζίβετς, Ντάρμπισαϊρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ