aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε μάσκες, γάντια και αποστάσεις η αθλητική ηγεσία του τόπου στο Προεδρικό (pics)

Με μάσκες, γάντια και αποστάσεις η αθλητική ηγεσία του τόπου στο Προεδρικό (pics)

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής η αθλητική ηγεσία του τόπου παρακάθισε σε σύσκεψη στο Προεδρικό, στην παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, για να συζητήσει όλα τα δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό στη βάση των αποφάσεων που έλαβε η Κυβέρνηση. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το savvides press οι παρευρισκόμενοι πήγαν στο Προεδρικό με προστατευτικά γάντια, μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η διευκρίνιση για τα αθλήματα ανοιχτού χώρου είναι επιβεβλημένη, αφού είναι πολύ νωρίς, ακόμη και για σκέψεις της άρσης των περιοριστικών μέτρων σε κλειστό χώρο, όπου διεξάγονται τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα, το βόλεϊ, το μπάσκετ, το χάντμπολ και το φούτσαλ.

Ως εκ τούτου δεν έχουν προσκληθεί αξιωματούχοι των ομοσπονδιών ομαδικών αθλημάτων πλην του ποδοσφαίρου. Θα γίνει λεπτομερέστερη ενημέρωση για τα θέματα της χαλάρωσης των μέτρων, ενδεχομένως και σε χρονικό ορίζοντα που θα περιλαμβάνει και τις τέσσερις φάσεις που έχει εισηγηθεί η Επιστημονική Επιτροπή.

Στη σύσκεψη παρών είναι οι ομοσπονδίες για ατομικά και ομαδικά υπαίθρια αθλήματα και εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΚΕΠΕ), του Συνδέσμου Προπονητών, του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), καθώς και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού, Φοίβος Ζαχαριάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ