aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Με φτύσανε και μου πέταξαν μπουκάλια…»

«Με φτύσανε και μου πέταξαν μπουκάλια…»

Τις πρωτοφανείς συνθήκες τρομοκρατίας που βίωσε στη Λεμεσό ο Λάζλο Χόλοσι και η ομάδα του στο πρόσφατο εκτός έδρας ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος γυναικών με την ΑΕΛ, κατήγγειλε  αποκλειστικά στο Volleyplanet ο Ούγγρος τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, μετά την ήττα των φιλοξενούμενων με 3-2 (25-15, 22-25, 23-25, 25-14, 15-05) στο επεισοδιακό φινάλε του πρώτου γύρου.

Το «μενού» δυστυχώς τα είχε… όλα! Προπηλακισμούς, αντεγκλήσεις, επιθέσεις οπαδών που είχαν ως αποτέλεσμα, τραυματισμούς, έντρομες αθλήτριες να τρέχουν προς τα αποδυτήρια, ώστε να γλιτώσουν από το μένος των οπαδών, λιποθυμίες, αλλά και πολλές ακόμη σκηνές, που θύμισαν… σκληρό ροκ και μετέτρεψαν το «Νίκος Σολομωνίδης» σε «ρωμαϊκή αρένα», πλήττοντας το γόητρο του κυπριακού βόλεϊ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο «Μαγυάρος» πρώην ομοσπονδιακός  τεχνικό, κορυφαίου προπονητή της χώρας του τη σεζόν 2010-2011 και κάτοχο 2 νταμπλ, τα… όργανα άρχισαν στο τρίτο σετ, όταν η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε με 2-1 σετ, της παρέας της πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Μαριώτα Αγγελοπούλου.

«Η… αμαρτία μου ήταν που πανηγύρισα στο τέλος του τρίτου σετ, χωρίς να προκαλέσω κανέναν», δήλωσε στο Volleyplanet λίγες ώρες μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στην 17χρονη καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και ως προπονητής της Εθνικής Ουγγαρίας, ο καταξιωμένος τεχνικός της ΑΕΚ περιγράφοντας στη συνέχεια τις συνθήκες… ζούγκλας!

«Ήταν φοβερό…. Οι οπαδοί της επιτέθηκαν σε μένα και στις αθλήτριές μου! Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο! Με φτύσανε και μου πέταξαν μπουκάλια με νερό… Μετά επιχείρησαν να μας χτυπήσουν! Δεν υπήρχε καμία ασφάλεια, καθώς μόλις δύο άνθρωποι της security, απέναντι σε πολλούς οπαδούς. Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω πως η ΑΕΛ οργάνωσε αυτό το ματς και ποιος ήταν υπεύθυνος για όσα συνέβησαν, αλλά απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα μας. Τρεις φορές μας επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια του ματς… Έφτυναν ακόμη και παίκτριες…

Οι διαιτητές δεν έκαναν τίποτα για να διακόψουν το παιχνίδι. Οι αθλήτριές μου έπαιζαν απίστευτα μέχρι το πρώτο κρούσμα βίας. Στο δεύτερο συμβάν, έτρεξαν τρομοκρατημένες προς τα αποδυτήρια κλαίγοντας μέσα στον πανικό τους. Οι διαιτητές όχι μόνο δεν προσπάθησαν να κάνουν κάτι, αλλά με απείλησαν κιόλας πως αν η ομάδα εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο θα κατοχυρώσει το παιχνίδι με 3-0 υπέρ της αντιπάλου μας.

Σημειωτέον μάλιστα, ότι δεν υπήρχε γιατρός και καλέσαμε εσπευσμένα ασθενοφόρο για κάποιες κοπέλες… Μετά από όλα αυτά που έγιναν και την τρίτη επίθεση που δεχθήκαμε, νομίζω πως η ήττα με 3-2 ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να πάθουμε…», δήλωσε με σαρκασμό στο Volleyplanet ο προπονητής της ανανεωμένης ΑΕΚ Λάρνακας, που φέτος, όπως και η ΑΕΛ κοιτάει ψηλά, φιλοδοξώντας  να σπάσει την κυριαρχία της άλλης ομάδας της Λεμεσού, του νταμπλούχου Απόλλωνα.

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι της BetOnAlfa ΑΕΛ  υποστηρίζουν ότι ο προπονητής της ΑΕΚ αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για την κερκίδα, προκαλώντας με άσεμνη χειρονομία τους οπαδούς των γηπεδούχων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ