aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατς ομίλων στο ΑΕΚ Αρένα!

Ματς ομίλων στο ΑΕΚ Αρένα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία ευχάριστη είδηση επιφύλαξε η χθεσινή ημέρα στους φίλους της ΑΕΚ σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Και αυτό γιατί υπήρξε επίσημη ενημέρωση για έναρξη των εργασιών με στόχο την αναβάθμιση του ΑΕΚ Αρένα, κάτι που είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας στην «Goal News».

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εργασιών για αναβάθμιση του ΑΕΚ Αρένα σε κατηγορία UEFA 4, ώστε το στάδιο να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και Εθνικών ομάδων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Ιουλίου 2020», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, η ΑΕΚ αν καταφέρει του χρόνου και προκριθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα μπορεί να χρησιμοποιεί για έδρα το δικό της «σπίτι», ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να το παραχωρήσει και σε άλλη ομάδα έχοντας πάντα το ανάλογο οικονομικό όφελος.

Μέχρι σήμερα, πέρα από το ΓΣΠ, δεν υπάρχει άλλο γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το ΑΕΚ Αρένα θα είναι το δεύτερο με τις αναβαθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί. Κάποια βασικά που θα γίνουν είναι το στέγαστρο στη δυτική κερκίδα, η αναβάθμιση των δημοσιογραφικών θεωρείων, τα boxes, οι χώροι στάθμευσης και άλλα.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις, με τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Απόστολο Γιάννου να μένουν στην Κύπρο μετά τον τραυματισμό τους και να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ατομικά προπονούνται οι Ακοράν και Σάστρε. Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και με τον Κωνσταντίνο Αναστασίου, ο οποίος αποκλείστηκε από την εθνική Ελπίδων, όμως δεν είναι κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ