aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Ματιές» ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλων στη Νιόν και στο «μονοπάτι» τους

«Ματιές» ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλων στη Νιόν και στο «μονοπάτι» τους

Στη Νιόν της Ελβετίας θα είναι τη Δευτέρα (23/7) στραμμένη η προσοχή των κυπριακών ομάδων που μετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς στην έδρα της UEFA θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων και η ΑΕΚ θα μάθουν τους επόμενους αντιπάλους τους, εφόσον ξεπεράσουν το «εμπόδιο» των Φλόρα Ταλίν (Εσθονία), Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία) και Ντάνταλκ (Ιρλανδία), αντίστοιχα, που έχουν να αντιμετωπίσουν στον β’ γύρο.

Η κλήρωση της δεύτερης τη τάξης διασυλλογικής διοργάνωσης χωρίζεται σε δύο μέρη, καθώς στις 13:45 θα πραγματοποιηθεί αυτή για το «μονοπάτι» των πρωταθλητών, που αφορά τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η κλήρωση για το κύριο «μονοπάτι» του Γιουρόπα Λιγκ και αυτή που ενδιαφέρει τις άλλες δύο ομάδες μας αρχίζει στις 15:00 (οι πρώτες αναμετρήσεις στις 9 Αυγούστου και οι αγώνες ρεβάνς στις 16/8).

Ο ΑΠΟΕΛ που θα βρίσκεται στο μονοπάτι των «ανίσχυρων» στην κλήρωση μετά τον αποκλεισμό του από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει ομάδα που θα αποκλειστεί από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του -εφόσον προκριθεί- στον γ’ προκριματικό γύρο, μετά από προκλήρωση που έγινε θα είναι ένας νικητής από τα ζευγάρια Αστάνα (Καζακστάν) -Μίντιλαντ (Δανία), Κουκέσι (Αλβανία) -Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) -Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) -Σούντουβα (Λιθουανία) και Σέλτικ (Σκωτία) -Ρόζενμποργκ (Νορβηγία).

Ο Απόλλων θα βρίσκεται στους δυνατούς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η ΑΕΚ θα βρίσκεται στους «ανίσχυρους», με την προϋπόθεση ότι και οι δύο θα προκριθούν από τον β’ προκριματικό γύρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ