aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜαθαίνουν αντίπαλο ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνας, όλα για τις κληρώσεις

Μαθαίνουν αντίπαλο ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνας, όλα για τις κληρώσεις

Στη Νιόν της Ελβετίας θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) οι τρεις εκπρόσωποι της Κύπρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί η προσοχή του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ και του Απόλλωνα να είναι στραμμένη στους αγώνες με Καραμπάχ, Γάνδη και Αούστρια Βιέννης αντίστοιχα, όμως, οι διαδικασίες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι τέτοιες που τους αναγκάζει να κοιτάξουν για λίγο το… μέλλον.

Στις 13:00 ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στον προθάλαμο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον φυσικά καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καραμπάχ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων και ο αντίπαλος τους θα προκύψει από τα ακόλουθα τέσσερα ζευγάρια.

Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Σέλτικ – Κλουζ

Κοπεγχάγη – Ερυθρός Αστέρας

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Φερεντσβάρος

Με δύο εκπροσώπους στο Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζει η Κύπρος. ΑΕΚ και Απόλλωνας τσέκαραν εισιτήριο για τον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπου θα βρουν στον δρόμο τους Γάνδη (Βέλγιο) και Αούστρια Βιέννης (Aυστρία) αντίστοιχα. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την προσεχή Πέμπτη (8/8) και οι επαναληπτικοί μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 15/8. Στις 14:30 οι δύο κυπριακές ομάδες θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, αν η ΑΕΚ αποκλείσει την Γάνδη θα συναντήσει την νικήτρια ομάδα ενός εκ των τεσσάρων ακόλουθων ζευγαριών:

Ριέκα – Αμπερτίν

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ζόρια

Κραϊόβα – ΑΕΚ Αθηνών

Νόρσεπινγκ -Χάποελ Μπερ Σεβά

Από την πλευρά του, αν ο Απόλλων αποκλείσει την Αούστρια Βιέννης θα αντιμετωπίσει μια νικήτρια εκ των τεσσάρων ακόλουθων ζευγαριών:

Πιουνίκ – Γουλβς

Κλουζ – Μπλάντα Μπόλεσλαβ

Ατρόμητος – Λέγκια

Χάουγκεσουντ – Αϊντχόφεν

Την ίδια ώρα θα μάθει πιθανό αντίπαλο και ο ΑΠΟΕΛ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση που αποκλειστεί από την Καραμπάχ στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τέτοιο ενδεχόμενο οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι:

Σούτιεσκα (Μαυροβούνιο) – Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Δε Νιου Σαιντς (Ουαλία)

Σαράγεβο (Βοσνία) – ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία)

Αστάνα (Καζακστάν) – Βαλέτα (Μάλτα)

Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) – Ντάντολκ (Ιρλανδία)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ