aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜασκαρό και επίσημα (δηλώσεις)

Μασκαρό και επίσημα (δηλώσεις)

Την απόκτηση του 26χρονου (11/11/1989) πολυθεσίτη Ισπανού, Ζουάν Μασκαρό, για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. 

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ευχαριστώ καταρχάς για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι αρκετά φιλόδοξος και γνωρίζω ότι έρχομαι να αγωνιστώ σε μία επίσης φιλόδοξη και κυρίως σοβαρή ομάδα. Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα για την νέα μου ομάδα, μέσα από συνομιλίες με φίλους που έπαιξαν ή παίζουν ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Άκουσα από όλους πάρα πολύ καλά λόγια και αυτό μέτρησε σημαντικά και αποτέλεσε το κλειδί στην απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το 100% των δυνάμεων μου και μέσα από την σκληρή δουλειά, να βοηθήσω και εγώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Έχω ήδη ενημερωθεί και για το καινούργιο γήπεδο και είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε αρκετά δυνατοί και με την βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

mascaro2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ