aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜασιάς–Κωνσταντίνου: Οι τρεις όροι και το ξέσπασμα των συγγενών...

Μασιάς–Κωνσταντίνου: Οι τρεις όροι και το ξέσπασμα των συγγενών…

Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι Αντρέας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Μασιάς, μετά από σημερινή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Η πρώτη δικάσιμος ορίστηκε για τις 17 Μαρτίου. Ο κ. Μασιάς αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες και ο κ. Κωνσταντίνου τρεις.

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε όπως οι δύο κατηγορούμενοι της υπόθεσης παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι και την έναρξη της δίκης. Του αιτήματος ακολούθησε νομική μάχη, με το δικαστήριο να αποφασίζει τελικά, όπως οι δύο κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι, υπό όρους, καθώς υπάρχουν οι απαιτούμενες διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διαφυγής τους.

Διαβάστε επίσης:

Συγκεκριμένα, πρέπει να παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, να υπογράψουν εγγύηση ύψους 75.000 ευρώ με δύο αξιόχρεους εγγυητές και να παρουσιάζονται τρεις φορές τη εβδομάδα σε Αστυνομικό Τμήμα και πιο συγκεκριμένα τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Με το άκουσμα τις απόφασης του Δικαστηρίου όπως οι δύο αφεθούν ελεύθεροι, ξέσπασαν χειροκροτήματα από τους συγγενείς και φίλους, οι οποίοι έπεσαν στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ